2015. október 26., hétfő

Kasmírrózsaszín - Colortrend játék #4

Ha hétfő, akkor új paletta :). Ez már a negyedik a sorban a Colortrend játékon, ami azt jelenti, hogy ma délelőtt sorsoltam a pályázók és a játékot megosztók között is. A sorsolás eredményét a cikk végén olvashatjátok.

Az aktuális paletta pedig nem más, mint a kasmírrózsaszín. Ez eredetileg csupa púderrózsaszínből és pasztellilából áll, de még a divattervezők sem állták meg, hogy egy-egy sötétebb árnyalattal kombinálják, így most ide is bekerült egy sötétebb lila.






















A Lagúnához hasonlóan ez a paletta is egy üde színfolt az őszi/téli komorságban. Amikor elkészítettem ezt a palettát, először azon kezdtem gondolkodni, hogy fogom a rózsaszínek elcsépeltségét ellensúlyozni. Aztán rájöttem, hogy valójában ez az egyik legizgalmasabb paletta. Hogy miért? Bizonyára a legtöbb kislány, ha ruhát kellene választania, akkor ezekből a színekből válogatna elsőként. Vagyis hordoz magában egyfajta ártatlan, gyermeki bájt. Ugyanakkor semelyik másik szín nem fejezi ki annyira a higgadt női eleganciát, mint a púderrózsaszín. Ezért ha nem a hozzánk legjobban illő árnyalatot választjuk, vagy túlzásba visszük a használatát, könnyen gyerekessé válhat az outfitünk. Ha viszont minden a helyén van, akkor a Te lehetsz a női finomság és elegancia megtestesítője :).
Nézzétek csak meg a csodás ruhákat:

Forrás itt
Azt hiszem, ehhez a palettához mást nem is érdemes hozzáfűzni...
Nézzük, Árnika boltjában milyen kincsek lelhetők fel ezekben az árnyalatokban:



Végül pedig a sorsolásról:
Mint tudjátok, a Colortrend játék egészen a tél végéig tart, és minden 3. hét végén kisorsolok egy 1000Ft-os utalványt a pályázók, és egy 500 Ft-os ajándékutalványt a facebook kiírást megosztók között, melyet Árnika boltjában lehet beváltani. Így a mai napon a pályázók között Tőkés Judit, míg a megosztók között Szabó Mária neve került ki a virtuális kalapból. Gratulálok a nyerteseknek!

Ne feledjétek, hogy 3 hét múlva újra sorsolás lesz, amikor is az eddigi pályázatok és megosztások is újra részt vesznek a sorsoláson!
További jó játékot! :)

2 megjegyzés:

  1. Sokáig megrögzött rózsaszínellenes voltam, de szerencsére elmúlt.... Az a szőrös a képen, az micsoda?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szőrös a Pellonia fonal, itt találod: http://arnikashop.com/pellonia-fonal-yeoman-yarns

      Törlés